SKU: 7065000218531605

Arbor Crosscut Camber 2023 Snowboard Lengte: 170 Wide

Wij zijn dé snowboard specialisten in Nederland. Een snowboard kopen of bijbehorende accessoires doe je veilig en vertrouwd op SnowboardsKopen.nl.

580,18

Koop Arbor Crosscut Camber 2023 Snowboard Lengte: 170 Wide Online

De Arbor Crosscut biedt vertrouwen in elke afdaling. Zijn directional shape, milde taper, en setback stance zorgen voor comfortabel cruisen op groomers, terwijl hij licht en wendbaar blijft drijven in de poeder.
De sidecut met een grotere radius verbetert het vermogen om te carven op hoge snelheid en biedt meer controle tijdens het navigeren door technische lijnen. Met een uniek gedurfd ontwerp van Aaron Draplin.
Wat maakt de Arbor Crosscut uniek? GripTech biedt een super kantengrip, vooral op de ijzige piste. Precies op de plaats waar je hakken en tenen op de staalkant duwen heeft het board “uitsparingen”. Deze zorgen voor extra grip wanneer je deze nodig hebt.
De Uprise Fenders zorgen daarentegen voor een speels gevoel zonder verlies van controle. De kanten bij de contactpunten in de nose en tail zijn 3° naar boven gebogen .
Arbor System Camber De System Camber profiel zorgt voor power, precisie en lekker veel pop. Daarnaast zal de System, zoals Arbor hun technologie noemt, zorgen voor een speels gevoel doordat de contactpunten 3° naar boven zijn gebogen.

Waardering door onze experts:

Snowboard winkel ervaringen

Van ons blog